Gunung Tangkuban Prau: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (Bot: Migrating 11 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1190569 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
}}
[[Gambar:Tangkuban Parahu.jpg|150px|left|center|thumb|Kawah Gunung Tangkuban Perahu]]
'''Gunung Tangkuban Prau''' utawa '''Gunung Tangkuban Perahu''' utawa '''Gunung Tangkuban Parahu''' iku salah siji [[gunung]] sing dumunung ing [[provinsi]] [[Jawa Kulon]], [[Indonésia]]. Dunungé watara 20  km arah lor [[Kutha Bandhung]], dhuwuré 2.084 [[mèter]]. Wangun gunung iki arupa ''Stratovulcano'' kanthi pusat erupsi sing pindhah-pindhah saka [[wétan]] mangulon.
Gunung Tangkuban Prau yaikuya iku salah sawijine [[gunung berapi]] kang isih aktif ing [[Pulo Jawa]].<ref name="internet">{{id}}[http://www.navigasi.net/goart.php?a=ggtngprh] (dipunundhuh tanggal 5 April 2011) </ref> Gunung iki wis ana ping pira wae dicathet tau njeblug, kang andadekake kawah sing cacahe ana sanga.<ref name="internet">< /ref> Ing antarané yaikuya iku [[Kawah Ratu]], [[Kawah Upas]], [[Kawah Domas]], lan liya-liyane.<ref name="internet1">{{id}}[http://wisatamelayu.com/id/object/759/gunung-tangkuban-perahu/?nav=cat] (dipunundhuh tanggal 5 April 2011) </ref>
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Gezicht vanuit het bos op de eruptie van de vulkaan Tangkubanprahu TMnr 10023699.jpg|thumb|left|center|150px|Tangkuban Perahu 1910]]
 
 
{{Gunung ing Indonésia}}
{{DEFAULTSORT:Tangkuban Prau, Gunung}}
 
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
 
{{DEFAULTSORT:Tangkuban Prau, Gunung}}
{{gunung-ing-indonésia-stub}}
 
[[Kategori:Gunung ing Jawa Kulon]]
[[Kategori:Gunung Berapi]]
 
 
{{gunung-ing-indonésia-stub}}
18.000

besutan