Beijing: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
|coordinates_display = inline,judul
|coordinates_region = CN-11
|subdivision_type = [[Daftara negaranagara di dunia|NegaraNagara]]
|subdivision_name = {{flag|Republik Rakyat Cina}}
|established_title =
Kutha iki nduwé padunung 14 yuta lan kutha gedhé dhéwé sawisé [[Shanghai]] ing Tiongkok.
 
== OlahragaUlah raga ==
Beijing dadi "tuan rumah" [[Olimpiade 2008]] wiwit tanggal [[8 Agustus|8]] nganti [[24 Agustus]] [[2008]].
 
62.943

besutan