Cilé: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Gambar:Mapa administrativo de Chile.png|thumb]]
 
'''Chili''' (utawa '''Cili''', '''Cile''', '''Chile''') iku sawijining nagara ing bawana [[Amérika Kidul]]. Ibu kutha nagara iki yaikuya iku [[Santiago]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 15 yuta jiwa lan jembaré ana 756.945&nbsp;km<sup>2</sup>.
 
Chili iku nagara "kuru" ing sadawané pesisir kulon [[Amérika Latin]], nyigar mèh kabèh garis wates sisih wétan, sebagéyan saka [[Argentina]], wewatesan karo [[Bolivia]] ing lor utawa lor-wétan lan wewatesan karo [[Peru]] ing pojok lor utawa lor-kulon.
18.000

besutan