Surat Al Muthaffifiin: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 20 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q232878 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
| Harf-e-Mukatta'at =
}}
'''Surah Al Muthaffifiin''' ([[basa Arab|Arab]]: '''المطفّفي''' ,"Kecurangan") yaikuya iku surat ka-83 ing [[Al-Qur'an]]. Surat iki kagolong surat [[Makkiyah]], kang isine ana 36 ayat. Diarani '''Al Muthaffifiin''' kang tegese ''wong kang curang'' iku dijupuk saka [[tembung]] Al Muthaffifiin kang ana ing ayat pisanan surat iki. Surat iki surat pungkasan kang mudhun ing [[Mekkah]] sadurunge [[hijrah]].
 
== Pokok-Pokok Isi ==
{{Sura|83|[[Surat Al Infitar]]|[[Surat Al Insyiqaaq]]}}
{{Qur'an}}
 
 
{{qur'an-stub}}
18.000

besutan