Abang: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
c (mbenakaké éjaan using AWB)
* [[Palang Merah]] utawa ''Bulan Sabit Merah'' nandhakaké personalia mèdhis, fasilitas, utawa kalengkapan, utawa [[Konvensi Jenewa]].
* Werna abang nuduhaké bebaya ekstrim utawa bebaya gedhé ing skala kodhe-werna donya Barat, contoné tanda bebaya utawa Sistem Kaamanan Nagara AS ([[:en: Homeland Security Advisory System]]).
* Jroning olahragaulah raga [[bal-balan]], [[kartu abang]] nandhakaké pelanggaran abot kang ngakibataké pengusiran pemain.
* Jroning olahragaulah raga balapan montor, gendéra abang iku tandha kanggo kabèh montor supaya mandheg. Redline (garis abang) yaiku kacepetan maksimum mesin lan komponen-komponen liyané.
* Pintu darurat ing montor mabur penumpang dituduhaké mawa tandha lan lampu abang.
* Abang iku werna kanggo lambang [[tresna]] lair kalawan batin. Werna abang uga nuduhaké kahanan nesu, kaya rai kang mbrabak abang amarga nesu. Nanging werna abang uga nuduhaké rasa isin, upamané amarga digodha utawa digawé isin.
63.227

besutan