Stadion Wembley: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c (→‎Cathetan sikil: éjaan using AWB)
Sadurung stadion iki dijenengi '''Stadion The Old Wembley''' banjur ditutup nalika sasi [[Oktober]] taun [[2000]]. Wiwit dibongkar pisanan ing sasi [[Desember]] taun 2000. Banjur diwiwiti anggone ndandani ing taun [[2003]]. Nanging, ana perkara kang nggawe mulure wektu kanggo bongkar stadion iki, nganti [[Februari]] [[2003]]. Kang ndadekake stadion iki ora rampung-rampung anggone ndandani amarga antarane [[WNSL]] lan [[Multiplex]] ana perkara kang prelu dirampungake kanthi ukum. Stadion iki rampung didandani tanggal [[9 Maret]] [[2007]]. Banjur digunakake kanggo Pinal [[Piala FA]] [[2007]].<ref name="wemb">{{id}}[http://www.kabar-terkini.info/2011/05/ini-dia-sejarah-stadion-wembley-tempat-final-liga-champion-2011.html www.kabar-terkini.info] Ini Dia Sejarah Stadion Wembley Tempat Final Liga Champion 2011 (diundhuh tanggal 17 Agustus 2011)</ref>
 
== GalleryGaleri ==
<gallery>
File:Wembley Stadium.jpg
File:Wembley Stadium - USA v England.jpg
</gallery>
 
== Cathetan sikil ==
{{reflist}}
18.000

besutan