Transvision: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
 
=== Pencapaian ===
* TelkomVision arupa perusahaan swasta nasional kang bergerak sajroné bidang jasa penyiaran TV berbayar kanti duwéni ijin penyelenggara siaran berbasis kabel lan satelit. Kanggo layanan berbasis kabel cakupan wis paling gedhé ing pira-pira kota ing Indonesia kayata [[Jakarta]]<ref>[http://www.telkomvision.com/cable_jkt.php TELKOMVision Channel Line-up In Jakarta]</ref>, [[Bandung]]<ref>[http://www.telkomvision.com/cable_bandung.php TELKOMVision Channel Line-up In Bandung]</ref>, [[Semarang]]<ref>[http://www.telkomvision.com/cable_semarang.php TELKOMVision Channel Line-ip In Semarang]</ref>, [[Surabaya]]<ref>[http://www.telkomvision.com/cable_sby.php TELKOMVision Channel Line-up In Surabaya]</ref>, [[Denpasar]]<ref>[http://www.telkomvision.com/cable_bali.php TELKOMVision Channel Line-up In Bali]</ref> lan pira-pira kota gedhé liyané<ref>[http://www.telkomvision.com/coverage/area_cable.php TelkomVision - Ini baru beda!<!-- Bot generated title -->]</ref> Kanggo kang berbasis satelit utawa DTH (''direct to home'') cakupan nganti siaran seluruh wilayahwewengkon Indonesia kang kalebu sajroné jaringan satelit [[Telkom-1]].<ref>[http://www.telkomvision.com/coverage/area_dth.php TelkomVision - Ini baru beda!<!-- Bot generated title -->]</ref>
 
* Transvision didegaké nalika tanggal 7 Mei 1997 ing jeneng TelkomVision lan layanan nganti tahun 2008 telah ngalami pira-pira perubahan kayata susunan pengurus perseroan utawa kepemilikan saham. Perubahan kasebut bebarengan dinamika lan regulasi bisnis kang ngrembaka cepet sahingga perusahaan perlu nglakokaké penyesuaian kanggo nyongsong bisnis multimedia ing dina kang arep teka.
* Nalika wulan Agustus 2008, PT Telekomunikasi Indonesia, Tbk. liwat anak perusahaannya PT Multimedia Nusantara mengambil alih saham TelkomVision saka Datakom Asia sahingga komposisi kepemilikan saham TelkomVision sekabèhané wis diduwéni déning PT Telekomunikasi Indonesia, Tbk.
* Transvision ing pangembangan bisnis dibukak sawijining kapal penggedhe prodhuk, yaiku [[YesTV]], karo loro layanan pituwas-TV panjer pembayaran cara sing sistem voucer lan sistem layanan utawa mbayar langganan wulanan. Sistem panjer ngidini pelanggan duwe kamardikan kanggo seneng pengaruh langganan sesuai karo pilihan lan rega tanpa gadhah kanggo mbayar saben wulan. Kanggo pelanggan sing milih langganan sistem langganan bisa milih macem-macem paket dhasar lan paket carte la karo pilihan menarik saka saluran.
* Kanthi perkembangan multimedia lan telekomunikasi industri banjur Transvision kang ing wektu iku dijenengi TelkomVision karo Telkom Group terus kanggo berkembang anyar produk kalebu IPTV (''protokol internet televisi''). Prodhuk pangembangan punika prasetya ketemu Transvision pasar njaluk kang terus kanggo nambah teknologi luwih maju lan dadi pemain utama ing lapangan multimedia lan paling gedhe layanan pituwas-TV ing wilayahwewengkon Asia.
* Nalika tanggal [[7 Mei]] [[2012]], tengen ing umur 15 taun, TelkomVision ngganti semboyan karo ''Nice & Easy''.
* Nalika tanggal [[1 Mei]] [[2014]], Transvision ngganti semboyan karo ''Transformasi Hiboeran Kulawarga'' (Transformasi Panglipur Kulawarga).
|align=center| 1000
|-
|rowspan=8 align=center|OlahragaUlah raga
|-
| [[Arena (saluran TV)|Arena]]
63.227

besutan