Ménaka: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
| Anak = [[Sakuntala]]
}}
Ing [[mitologi]] [[Hindu]], '''Menaka''' ([[basa Sanskerta]]: मेनका; ''Ménakā'') yaikuya iku jeneng sawijining [[widadari]] saka kahyangan kang ayu banget. Sebagian carita uripe ana ing [[Ramayana]] lan [[Adiparwa]]. Ing [[Ramayana]], Menaka minangka widadari kang nggoda [[Wiswamitra]], dene ing [[Adiparwa]], Menaka dicaritakake minangka ibu saka [[Sakuntala]].
 
== Menaka lan Wiswamitra ==
18.000

besutan