Kutha Majakerta: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku, Kabupaten → kabupatèn using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, Kabupaten → kabupatèn using AWB)
 
== Pamaréntahan ==
Kutha Majakerta ketata jroning 2 [[kecamatan]], --- [[desa]] lan --- [[kelurahan]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Majakerta yaikuya iku:
*[[Kecamatan Magersari, Majakerta|Kecamatan Magersari]]
*[[Kecamatan Prajurit Kulon, Majakerta|Kecamatan Prajurit Kulon]]
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
*[[Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
*[[Kabupatenkabupatèn Majakerta]]
 
== Paninggalan Sajarah ==
18.000

besutan