K-pop: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
{{inuseuntil|28 Pebrari 2013}}
'''K-pop''', utawa '''Korean Pop''' ("Musik Pop Korea"), yaikuya iku jinising musik populèr sing asalé saka [[Koréa Kidul]]. Akèh atis lan kelompok musi pop Koréa kang wis kondhang ing ngamanca. Gandrunging wong-wong karo K-pop ora bisa dipisahaké karo ''Korean Wave'' utawa Demam Koréa ing ngamanca.
== Deleng uga ==
* [[J-pop]]
* [http://www.youtube.com/KPOP K-POP Offcial Channel (Saluran resmi K-pop)] di [[YouTube]]
* [http://www.billboard.com/charts/k-pop-hot-100#/charts/k-pop-hot-100 ''Billboard Korea'' K-Pop Hot 100] - Billboard.com
 
{{musik-stub}}
 
[[Kategori:Koréa Kidul]]
 
 
{{musik-stub}}
18.000

besutan