Sutan Syahrir: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|signature =
}}
'''Sutan Syahrir''' (éjaan biyèn:'''Soetan Sjahrir''') ({{lahirmati|[[Kutha Padangpanjang|Padangpanjang]], [[Sumatra Kulon]]|5|3|1909|[[Zürich]], [[Swiss]]|9|4|1966}}) yaikuya iku sawijining [[pulitikus]] lan [[Perdhana Mentri|perdhana mentri]] pisanan ing [[Indonésia]].<ref name="internet1">{{id}}[http://nurulfikri.sch.id/index.php/isi-situs/kisah-inspiratif/53-kisah-inspiratif/178-sutan-syahrir-1909-1966.html nurulfikri.sch.id]</ref> Dhèwèké njabat dadi [[Dhaptar Perdhana Mentri Indonésia|Perdhana Mentri Indonésia]] saka [[14 November]] [[1945]] nganti tekan [[20 Juni]] [[1947]].<ref name="internet1"/> Syahrir ngedegaké [[Partai Sosialis Indonesia]] ana ing taun [[1948]].<ref name="internet1"/> Sutan mati ana ing pangasingan nalika dadi tawanan pulitik lan dikubur ing [[TMP Kalibata]], [[Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta|Jakarta]].<ref name="internet1"/>
 
== Babad slira ==
18.000

besutan