Bandungan, Semarang: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku, Kabupaten → Kabupatèn (3) using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4241272 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, Kabupaten → Kabupatèn (3) using AWB)
}}
 
'''Bandhungan''' iku sawijining kecamatan anyar ing [[KabupatenKabupatèn Semarang]] minangka salah siji saka 19 kecamatan ing KabupatenKabupatèn Semarang, asil pamekaran saka sebagean [[Ambarawa, Semarang|Kecamatan Ambarawa]] lan [[Jambu, Semarang|Kecamatan Jambu]]. Kantor kecamatan dumunung ing Jl. Sukorini No. 1 Bandhungan.
 
Désa-désa ing kecamatan iki yakuwi:
}}
 
Bandungan dumunung ing pèrèng [[Gunung Ungaran]] mula hawané seger. Ing tlatah iki ana werna-werna papan wisata lan rékréasi kayata wahana Outbond sing jenengé Umbul Sidamukti sing nduwèni ''Flying Fox'' paling dhuwur ing Indonésia yakuwi 70 m. Objèk wisata sing misuwur yaikuya iku [[Candhi Gedhongsanga]]. Amarga hawané sing seger, Bandhungan uga akèh ngasilaké [[janganan]] lan manéka warna [[kembang]].
 
==Rujukan==
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.semarangkab.go.id/index.php?option=com_content&task=view&id=915&Itemid=297 Data kecamatan ing KabupatenKabupatèn Semarang]
*[http://www.suaramerdeka.com/harian/0608/09/kot25.htm Melanggar Perda demi Kebaikan Bersama]
{{Bandhungan, Semarang}}
{{Kabupatèn Semarang}}
{{kecamatan-stub}}
 
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah|{{PAGENAME}}]]
 
[[Kategori:{{PAGENAME}}| ]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Semarang|{{PAGENAME}}]]
 
 
{{kecamatan-stub}}
18.000

besutan