Gendhing: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(+navbox)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
Tenger: Wiki Mrebawani Dibalèkaké
'''Gendhing''' yaikuya iku lelagon swaraning [[gamelan]] kang peprincèn reracikaning laras panabuhé mawa irama sarta [[pathet]] kang gumathuk.
 
{{Gendhing}}
18.000

besutan