Konsumsi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13094384 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Konsumsi''', saka [[basa Walanda]] ''consumptie'', yaikuya iku sawijining kagiyatan sing tujuané ngurangi utawa ngentèkaké daya guna sawijining benda, arupa barang utawa jasa, kanggo nyukupi kabutuhan lan kapuasan sacara langsung.
 
== Pirsanana uga ==
* [[konsumèrisme]]
* [[konsumtif]]
 
 
{{stub}}
18.000

besutan