Normandia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Normandia''' iku sawijining wewengkon [[Geografi|géografis]] ing [[Prancis]] bagéyan lor sing wewatesan karo [[Selat Inggris]] ing sisih lor. Bagéyan [[Haute-Normandie]] kapérang saka ''[[département]]'' [[Seine-Maritime]] lan Eure, sauntara bagéyan [[Basse-Normandie]] kapérang saka [[Orne]], [[Calvados]], lan [[Manche]].
 
Normandia dipanggoni déning 3,2 yuta wong kanthi kapadhetan 107 jiwa per [[Kilometer|km]]², ing sangisoré kapadhetan nasional Prancis nanging ing sapérangan kawasan, kapadhetané nganti 145. Kutha-kutha utamané yaikuya iku [[Rouen]], [[Le Havre]], [[Caen]], lan [[Cherbourg-Octeville]].
 
== Pranala njaba ==
18.000

besutan