Sulawesi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
Sulawesi wewatesan kaliyan [[Borneo]] ing sisih [[kulon]], [[Filipina]] ing [[lor]], [[Flores]] ing kidul, [[Timor Wétan]] ing kidul-wétan lan [[Maluku]] ing sisih wétan.
 
Provonsi ing Sulawesi yaikuya iku:
* [[Gorontalo]]
* [[Sulawesi Kulon]]
18.000

besutan