Guatémala: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Guatemala''' ya iku salah sawijining [[nagara]] ing [[Amerika Tengah]]. Ibu kuthané ya iku Guatemala.<ref>[http://syadiashare.com/nama-ibukotakutha krajan-nagara-di-dunia.html Nama IbukotaKutha krajan Nagara di Dunia]</ref> Guatemala wewatesan karo [[Mèksiko]] ing seblah lor, [[Belize]] ing seblah kulon laut, [[Honduras]] lan [[Èl Savador]] ing seblah tenggara. Cacahé pendhudhuk ing Guatemala ya iku 14.280.596 lan jembar wilayahéwewengkoné 108.880&nbsp;km².<ref>[http://www2.jogjabelajar.org/modul/e-smartschool/pnu/008/guatemala.htm Guatemala]</ref>
 
== Cathetan Suku ==
63.857

besutan