Mosul: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
(typo)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Tigris river Mosul.jpg|thumb|200px|Kitha Mosul]]
'''Mosul''' inggih menika satunggaling kitha ing negari [[Irak]], minangka ibukotakutha krajan Governorat Ninawa. Kitha menika muaranipun wonten [[Kali Tigris]] wonten 396  km saking lèr [[Baghdad]]. Wonten ing taun 2002 kitha menika nggadhahi gunggung pedunungpadunung 1.739.800 jiwa lan dados kitha paling ageng kaping tiga wonten Irak sasampunipun [[Baghdad]] saha [[Basra]].
 
{{geo-stub}}
[[Kategori:Kutha ing Irak]]
 
 
{{geo-stub}}
63.840

besutan