Onkologi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 52 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q162555 (translate me))
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
Onkologi ngayahi bab ig ngisor iki:
* [[diagnosis]] kanker
* Terapi (yaikuya iku [[operasi]], [[kemoterapi]], [[radhioterapi]] lll)
 
== Deleng uga ==
18.000

besutan