Severus Snape: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(nambahi lan mbetulake sithik.)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[File:Prof_snape.jpg|thumb|profesor Severus '''Snape''']]
'''Severus Snape''' yaikuya iku karakter guru ''Ramuan lan Pertahanan dening Ilmu Hitam'' lan uga kepala sekolah (taun kapitu) nggantikake [[Albus Dumbledore]] ana ing sekolah sihir [[Hogwarts|Hogwarts.]]. Dheweke diaritakake duwe irung bengkong kaya cucuk manuk elang lan duwe rambut klimis-iteng-cendhek. Sajroning film-film Harry Potter, Snape diperanake dening [[Alan Rickman]].<ref>http://www.hp-lexicon.org/wizards/snape-narrative.html</ref>
 
== Latar Belakang ==
{{Karakter Harry Potter}}
 
[[Kategori:filmFilm]]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[[de:Figuren der Harry-Potter-Romane#Severus Snape]]
18.000

besutan