Klaas-Jan Huntelaar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|hu}} using AWB (10903))
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Klaas-Jan Huntelaar''' ({{lahirmati|[[Drempt]], [[Walanda]]|12|8|1983}}) iku pamain [[bal-balan]] saka [[Walanda]] kang main minangka dadai panyerang ing klub [[AC Milan]] lan panjenengané uga main ing Tim Nasional Walanda.
 
Panjenengané jeneng parapan yaikuya iku '''"The Hunter"''', kang ndhuweni arti ''pemburu'', karana ndhuweni kaahlian ing ngolah [[bal]] ing dhaerah [[kotak]] penalti musuh, utawa asring kasebut déning parapan jeneng ('''Huntelaar''' dadi '''Hunter''').
 
== Pranala njaba ==
18.000

besutan