Awan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Awan''' utawa '''raina''' utawa '''rina''' iku pérangan [[wektu]] nalika pandom jam ana ing posisi 12:00. Awan jroning panggunaan aktivitas sadina-dina yaikuya iku wektu antara tabuh 11.00 nganti tabuh 14.00. Miturut Bausastra Jawa Tim Balai Basa Yogyakarta, awan utawa siyang didhéefinisi minangkawayah nailkané ana [[srengéngé]] (kosok baliné [[bengi]]). Saliyané iku uga wayah nalikané srengéngé wis dhuwur.
 
{{Sistem Wektu}}
18.000

besutan