País Vasco: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''País Vasco''' ([[basa Basque|Basque]] ''Euskadi'', [[basa Spanyol]] ''País Vasco'') iku sawijining [[komunitas otonomi ing Spanyol|komunitas otonomi]] ing [[Spanyol]], kanthi ibukutha [[Vitoria]].
 
[[Provinsi Spanyol]] kang dumunung ing País Vasco yaikuya iku:
{|
|-
18.000

besutan