Kacamatan: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn (3), Kabupaten → Kabupatèn using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn (3), Kabupaten → Kabupatèn using AWB)
{{Wewengkon administratif pemerentahan Indonesia}}
 
'''Kecamatan''' iku sawijining [[wewengkon administratif pemerentahan]] ing [[Indonesia]] sing dipimpin dening [[Camat]]. Wewengkon administratif kecamatan iku dadi perangan [[kabupatenkabupatèn]] utawa [[kutha]]. Dadi isa dianggep perangkat kabupatenkabupatèn utawa kutha lan sacara hirarki ana neng isore kabupatenkabupatèn utawa kutha.
 
Kecamatan dipimpin dening [[camat]] lan wewengkoné ketata saking [[kelurahan]]-kelurahan lan utawa [[désa]]-désa.
==Uga Pirsani==
 
* [[Daftar KabupatenKabupatèn lan Kota Indonesia]]
* [[Kawedanan]]
 
18.000

besutan