Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (7) using AWB
c (ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (13) using AWB)
c (éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (7) using AWB)
|image_flag =
|image_blank_emblem =
|image_seal = Lambang KabupatenKabupatèn Ponorogo.png
|image_shield =
|image_map = Ponorogo map.png
|mapsize = 250px
|map_caption = Peta KabupatenKabupatèn Ponorogo
|pushpin_map_caption =
|pushpin_map =
 
[[Gambar:Reog Ponorogo Indonesia.jpg|thumb|240px|Reog Ponorogo|Reog Ponorogo]]
'''KabupatenKabupatèn Panaraga''' (utawa ing éjaan [[basa Indonesia]] katulis ''Ponorogo'') iku salah siji kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]], kutha [[Panaraga]] iku [[ibukutha]] kabupatèné. Kabupatèn iki ana ing sisih kulon provinsi [[Jawa Wétan]].
KabupatenKabupatèn Ponorogo dikenal ''Kutha Reyog'' amargi daerah iki ya iku daerah asal saka kesenian Reyog sing wis dikenal teka mancanegara.
== Geografis ==
111° 17’ - 111° 52’ [[Bujur wetan]] lan 7° 49’ - 8° 20’ [[Lintang kidul]]. Wates wewengkon Kabupatèn Panaraga ya iku;
 
== Pemerentahan ==
KabupatenKabupatèn Panaraga ketata saking 21 [[kecamatan]], 305 [[désa]] lan [[kelurahan]]. Kecamatan-Kecamatan ing kabupatenkabupatèn iki ya iku:
*[[Kecamatan Babadan, Panaraga|Kecamatan Babadan]]
*[[Kecamatan Badegan, Panaraga|Kecamatan Badegan]]
| style="background: #FFFFFF; color: black;" | 855.281
|-
| colspan="13" style="text-align:center;font-size:90%;"|<small>Sumber:Badan Pusat Statistik<ref name="jumlah-penduduk">[http://www.bps.go.id/hasilSP2010/jatim/3502.pdf Publikasi KabupatenKabupatèn Hasil Sementara SP2010], diakses tanggal 19 Juli 2011.</ref>
|}
=== Agama ===
Agama sing dianut padunung kabupatèn Panaraga saka data Bappeda Jawa Timur ing tahun 2009 ya iku<ref name="bappeda">[http://bappeda.jatimprov.go.id/bappeda/wp-content/uploads/format-data-kab-kota/kab-ponorogo-2011.xls Profil Daerah KabupatenKabupatèn/Kota di Jawa Timur Tahun 2007 - 2011], diakses tanggal 19 Juli 2011.</ref>:
* [[Islam]] 99,42%
* [[Katolik]] 0.31%
18.000

besutan