Provinsi Rovigo: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
coatofarms = |
}}
'''Provinsi Rovigo''' (''Provincia di Rovigo'') iku sawijining [[Provinsi Italia|provinsi]] ing ''regione'' [[Veneto]], ing [[Italia]]. Ibukuthané yaikuya iku [[kutha]] [[Rovigo]].
Provinsi iki wewatesan ing sisih lor karo provinsi [[Provinsi Verona|Verona]], [[Provinsi Padova|Padua]] lan [[Provinsi Venisia|Venesia]], ing sisih kidul karo [[Provinsi Ferrara]] lan ing sisih kulon karo [[Provinsi Mantua]].
Ing wétan wewatesan karo [[Segara Adriatik]].
-->
== Komunitas ==
Ana 50 ''[[comuni]]'' (singular: ''[[comune]]'') ing provinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 Upinet]</ref>. Miturut data tanggal [[30 Juni]], [[2005]], ''comuni'' utama miturut populasi yaikuya iku:
{| class="wikitable"
!''Comune''
18.000

besutan