Powiat Maków: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
}}
 
'''Powiat Maków''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaikuya iku [[Maków Mazowiecki]] . Powiat iki papané ana ing [[provinsi Mazowia]] lan nduwé padunung 46.658 jiwa.
 
{{Mazowia }}
18.000

besutan