Lobamba: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:SZ-Lobamba.png|thumb|right|Lokasi Lobamba ing Swaziland]]
'''Lobamba''' iku [[ibukuthakutha krajan]] tradisional lan legislatif [[Swaziland]], panggonan kantor Parlemèn lan uga [[Ntombi saka Swaziland|Queen Mother]]. Kutha iki dumunung ing sisih kulon nagara, ing lembah [[Ezulwini]], 16 km saka [[Mbabane]], lan dumunung ana ing in distrik [[Hhohho]]. Cacahing padunung watara 5,800 jiwa.
<!--
Lobamba is famous for two ceremonies: the [[Reed Dance]], celebrated in August and September in honour of the Queen Mother, and the [[Incwala Kingship]], in December and January in honour of the King. These ceremonies include dancing, singing, and celebrations with traditional attire.
==Pranala njaba==
 
{{IbukuthaKutha krajan ing Afrika}}
 
{{coor title dm|26|28|S|31|12|E|region:SZ_type:city}}
 
[[Kategori:IbukuthaKutha krajan ing Afrika]]
[[Kategori:Kutha ing Swaziland]]
[[Kategori:Geografi]]
63.840

besutan