Kabupatèn Cilacap: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn (3) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| ...
|-
| [[IbukuthaKutha krajan]]:
| [[Cilacap]]
|-
|}
 
'''Kabupatèn Cilacap''' iku salah sawijine kabupatèn ing [[Jawa Tengah]], lokasine ing pante kidul, kutha [[Cilacap]] iku [[ibukuthakutha krajan]] kabupatène, kota-kota liyane : ---, lan liya-liyane. Luas wewengkon Kabupatèn iki ± 2.142,50 km² utawa --- hektar.
 
== Sajarah ==
63.857

besutan