Per Mertesacker: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Éropah using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Per Mertesacker''' ({{lahirmati|[[Hannover]], [[Jerman Kulon]]|29|9|1984}}) iku sawijining pamain [[bal-balan]] saka negara [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]]. Panjenengané main dadi [[bek|bek tengah]] ing klub [[Arsenal F.C.|Arsenal]] [[Liga Primer Inggris]] lan {{timnas|Jerman|tim nasional Jerman}}.
 
Mertesacker uga main ing [[Hannover 96]] lan [[SV Werder Bremen|Werder Bremen]] sadurungé panjenengané gabung ing klub Arsenal wulan Agustus 2011.<ref name="Arsenal">{{cite web |url=http://www.arsenal.com/news/news-archive/per-mertesacker-set-to-join-arsenal |accessdate=31 August 2011|title=Per Mertesacker set to join Arsenal | date = 31 August 2011 | publisher = Arsenal}}</ref> Mertesacker kacathet main kaping 76 lan ncetak 1 gol ing timnas Jerman. [[Piala Donya 2006]] yaikuya iku tethandingan gedhe kapisanan kang panjenengané lakuni ing klub timnas Jerman.
 
==Karier==
18.000

besutan