Baamang, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
|jml_désa = 1 / 3
}}
'''Kecamatan Baamang''' iku sawijining [[kecamatan]] ing [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonesia]]. Kecamatan iki nduwèni jembar 591&nbsp;km<sup>2</sup> lan okèhé padunung 40.127 jiwa. IbukuthaKutha krajan kecamatan ana ing [[Baamang Tengah, Baamang, Kotawaringin Wétan|Baamang Tengah]], adohé ibukuthakutha krajan kecamatan saka ibukuthakutha krajan kabupatèn kurang luwih 10&nbsp;km.
 
Kecamatan iki wewatesan :
 
== Pranala jaba ==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master WilayahWewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Daftar kode désa Kalimantan Tengah]
 
63.851

besutan