Siti Fadilah: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
}}
 
'''Dr. dr. Siti Fadilah Supari, Sp.JP(K)''' ({{lahirmati|[[Kota Surakarta|Surakarta]], [[Jawa Tengah]]|6|11|1949}}).<ref name="internet1"/> Siti Fadilah iku salah sijiné [[dhosen]] lan ahli [[jantung]] kang njabat dadi anggota [[Dewan Pertimbangan Presiden]] wiwit tanggal [[25 Januari]] [[2010]].<ref name="internet1"/> Sadurungé, Siti Fadilah njabat dadi [[Menteri Kesehatan Indonesia|Menteri Kesehatan]] [[Indonesia]] ing [[Kabinet Indonesia Bersatu]] pimpinan [[Presiden Indonesia|Presiden]] [[Susilo Bambang Yudhoyono]]. <ref name="internet1"/> Siti Fadilah iku salah sijiné [[mentri]] wadon saka papat mentri wadon kang ana ing [[Kabinet Indonesia Bersatu]].<ref name="internet1"/> Mentri wadon liyané yaikuya iku Menteri Perdagangan kang jenengé [[Mari Elka Pangestu]], [[Daftar Menteri Keuangan Republik Indonesia|Menteri Keuangan]] [[Sri Mulyani]], lan Menteri Pemberdayaan Perempuan [[Meutia Hatta]].<ref name="internet1"/>
Siti Fadilah dadi staf pengajar [[kardiologi]] [[Universitas Indonesia]].<ref name="internet1"/> Sawisé iku nganti 25 taun, Siti dadi [[jantung|ahli jantung]] ing [[Rumah Sakit Jantung Harapan Kita]]. <ref name="internet1"/>
Nalika tanggal [[20 Oktober]] [[2004]], Siti Fadilah dipilih dadi mentri kasehatan karo Presiden Indonesia yaikuya iku [[Susilo Bambang Yudhoyono]]. <ref name="internet1"/>
 
Nalika taun [[2007]], Siti nulis buku kang judhulé [[Saatnya Dunia Berubah! Tangan Tuhan di Balik Virus Flu Burung]] [[Teori persekongkolan|konspirasi]] [[Amerika Serikat]] lan organisasi [[WHO]] sajrone ngrembakakaké senjata biologis ksnthi nggunakaké [[virus]] [[flu burung]]. <ref name="internet2">{{id}}[http://www.detiknews.com/tokoh/371/0/dr-dr-siti-fadilah-supari-sp-jp-k detiknews.com](dipunundhuh tanggal 23 Agustus 2011)</ref> Buku iki ndadekaké petinggi WHO lan [[Amerika Serikat]] protes.<ref name="internet2"/>
Siti Fadilah nikah karo [[Ir. Muhamad Supari]]. Saka pernikahané iki, Siti Fadilah nduwé anak kang cacahé telu.<ref name="internet1"/>
 
==Cathetan suku==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Alumni Universitas Gadjah Mada]]
[[Kategori:Tokoh Surakarta]]
[[Kategori:Tokoh PAN]]
 
 
{{stub}}
18.000

besutan