Cangkem: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 109 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q9635 (translate me))
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Cangkem''' ([[basa Jawa Krama|krama]]: '''cangkem''', krama inggil: '''tutuk''') iku sawijining dalan kanggo mlebuné [[panganan]] lan [[banyu]] kang diduwèni [[manungsa]] lan [[kéwan]]. Cangkem biasané ana ing [[sirah]] lan umumé dadi bagéyan awal saka [[sistem pancernaan]] lengkap kang pungkasané ing [[anus]].
 
Pérangan [[awak]] sing dumunung ana ing sajeroning lan saubengé cangkem yaikuya iku:
* [[Untu]] kanggo mamah [[panganan]]
* [[Gusi]] papan thukulé [[untu]].
* [[Lambé]]
 
 
 
{{anatomi-stub}}
{{sistem pancernaan}}
{{Anatomi manungsa}}
[[Kategori:Anatomi]]
[[Kategori:Sirah lan gulu]]
 
 
{{anatomi-stub}}
18.000

besutan