Kabupatèn Tuban: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn (3) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
<tr><td align="center" colspan=2>[[Gambar:Locator kabupatèn tuban.png]]</td></tr>
<tr><td>Dina Dadi:</td><td>...</td></tr>
<tr><td>[[IbukuthaKutha krajan]]:</td><td> Kutha [[Tuban]]</td></tr>
<tr><td>[[Bupati]]:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>Wakil Bupati:</td><td>---</td></tr>
</table>
 
'''Kabupatèn Tuban''' iku salah siji kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]]. Kutha [[Tuban]] iku [[ibukuthakutha krajan]] kabupatèné, kota-kota liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.904,70&nbsp;km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
63.840

besutan