Kutha Makassar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Pemerentahan: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Pemerentahan: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Pemerentahan ==
Kutha Makassar ketata jroning 14 [[kecamatan]], --- [[désa]]/[[kelurahan]]. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki yaikuya iku:
# [[Biring Kanaya, Makassar|Biring Kanaya]]
# [[Bontoala, Makassar|Bontoala]]
18.000

besutan