Kabupatèn Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| nama = Kabupatèn Kotawaringin Wétan
| provinsi = [[Kalimantan Tengah]]
| ibukotakutha krajan=[[Sampit, Kotawaringin Wétan|Sampit]]
| luas=16.496 km<sup>2</sup>
| penduduk= 324.863 jiwa (2008)<ref>[http://kalteng.bps.go.id/Kab/kotim.html BPS Kalteng]</ref>
| web=[http://www.kotimkab.go.id/ www.kotimkab.go.id]
}}
'''Kabupatèn Kotawaringin Wétan''' iku sawijining [[kabupatèn]] ing [[Provinsi]] [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]]. IbukuthaKutha krajan kabupatèn iki dumunung ing [[Sampit, Kotawaringin Wétan|Sampit]], kurang luwih 227&nbsp;km saka [[Kutha Palangka Raya]] ibukuthakutha krajan Provinsi Kalimantan Tengah. Kabupatèn iki nduwè motto ''Habaring Hurung'' (saka Basa Dayak), sing artiné : Gotong Royong.
 
== Geografis ==
63.840

besutan