Étiopia: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
 
== Jeneng ==
Jeneng "Etiopia" jaré asal saka "Ityopp'is", yaikuya iku jeneng anak putu [[Ham]], pambangun kutha Aksum. Jeneng lawas "Abbesinia" asal saka klompok suku ''Habesha'', yaikuya iku kaum kang manggoni kawasan Ethiopia wiwit taun [[3000 SM]].
 
== Sajarah ==
[[Image:Ethiopia regions numbered.png|right|thumb|200px|The regions and chartered cities of Ethiopia, numbered alphabetically]]
-->
Sangang dhaérah (''region'') lan loro kutha (''chartered'') yaikuya iku:
<table><td><ol>
<li> ''[[Addis Ababa]]''
17.998

besutan