Otolaringologi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 39 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q189553 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Otolaringologi''' iku cawang èlmu [[kedhokteran]] sing mligi nliti ndhiagnosis lan ngobati panyakit [[kuping]], [[irung]], [[tenggorok]] sarta [[sirah]] lan [[gulu]]. Ing Indonesia, cawang kedhokteran iki populèr kanthi jeneng ''Èlmu Telinga Hidung Tenggorokan Bedah Kepala Leher'' utawa '''THT-KL'''.
 
Otolaringologi dumadi saka sawetara cawang yaikuya iku:
# [[Otologi]]: èlmu sing nyinaoni kupig lan kelainan sarta operasi mikro kuping.
# [[Rinologi]]: èlmu ngenani irung lan sinus paranasal saéngga wektu iki kerep uga disebut rinologi lan sinusologi
# [[Alergi Imunologi]]
# [[THT-Komunitas]]
 
 
== Daftar panyakit sing kerep ing bagéan Otolaringologi: ==
* [[Gangguan wicara]] ing bocah
 
{{medhis-stub}}
{{Kedhokteran}}
 
[[Kategori:Otolaringologi| ]]
 
 
{{medhis-stub}}
18.000

besutan