Universitas Léiden: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
* Seni Panggung lan Kreatif
 
[[Motto]] Universitas Leiden yaikuya iku ''Praesidium Libertatis''.
 
== Tokoh-tokoh misuwur kang kuliah ing Univèrsitas Leiden ==
18.000

besutan