Dakar: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
|footnotes =
}}
'''Dakar''' iku [[ibukuthakutha krajan]] sekaligus [[kutha]] paling gedhé ing [[Senegal]]. PedunungéPadunungé ana kira-kira 1.000.000 jiwa. Dakar uga dikenal minangka panggonan finis balap mobil taunan kang misuwur, [[Reli Paris-Dakar]].
 
== Delengen uga ==
== Pranala njaba ==
 
{{IbukuthaKutha krajan ing Afrika}}
 
[[Kategori:IbukuthaKutha krajan nagara]]
[[Kategori:Dakar|*]]
 
63.840

besutan