UNDP: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB
c (→‎Pranala jaba: éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
== Kauangan ==
 
Total dana Operasional PBB nganti taun [[2004]] yaikuya iku watara $ 4 milliar (setara Rp. 36.900.000.000.000 'Telung puluh enem triliun sangang atus milyar rupiah', yaikuya iku yèn 1$ = Rp. 9.225)
 
=== Donor (Bantuan) ===
 
Nagara donor paling gedhé yaikuya iku [[Amérika Sarékat]], nyumbang $ 243 yuta, nuli [[Britania Raya]], kang nyumbang $ 233 yuta menyang UNDP. [[Jepang]], [[Walanda]], [[Norwegia]] lan [[Swedia]] nyumbang luwih saka $ 100 yuta. Sauntara, [[Uni Éropah]] nyumbang luwih saka $921 yuta ($ 226 yuta asal saka [[Komisi Éropah]] lan sisané asal saka nagara-nagara anggota Uni Éropah.
 
== Informasi Umum ==
18.000

besutan