Garung, Wanasaba: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎Geografi lan demografi: mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[PedunungPadunung]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
 
[[Gambar:Peta Kecamatan Garung.pdf|thumb|175px|Peta Kecamatan Garung]]
'''Kecamatan Garung''' iku salah siji saka 15 [[kecamatan]] ing [[kabupatèn]] Wanasaba (Wonosobo), provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kecamatan iki dumunung ing koordinat antara 70 15’ 20’’ nganti 70 18’ 00’’ Lintang Kidul (LK) lan 1090 53’ 52” nganti 1090 59 52’’ Bujur Wétan (BW), leté watara 8 km saka ibukuthakutha krajan Kabupatèn Wanasaba lan 129 km saka ibukuthakutha krajan Provinsi Jawa Tengah (Semarang), minangka jalur utama tukuju obyèk wisata [[Gunung Dieng]] (''Dieng Plateau''). Jembar wewengkon Kecamatan Garung 5.122,03 ha (512,20 km) utawa 0,05 % saka jembaré wewengkon Kabupatèn Wanasaba. Kecamatan iki wewatesan<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/garung/narasi.pdf Profil kecamatan Garung]</ref>:
{{Wates LKKW
|lor=Kecamatan [[Kejajar, Wanasaba|Kejajar]]
 
== Geografi lan demografi ==
Kecamatan iki dumunung ing koordinat antara 70 15’ 20’’ nganti 70 18’ 00’’ Lintang Kidul (LK) lan 1090 53’ 52” nganti 1090 59 52’’ Bujur Wétan (BW), leté watara 8&nbsp;km saka ibukuthakutha krajan Kabupatèn Wanasaba lan 129&nbsp;km saka ibukuthakutha krajan Provinsi Jawa Tengah (Semarang). Jembar wewengkon Kecamatan Garung 5.122,03 ha (512,20&nbsp;km) utawa 0,05 % saka jembaré wewengkon Kabupatèn Wanasaba<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/garung/8kelompokdata.pdf Wanasaba dalam angka]</ref>. Komposisi tata guna lahan arupa lahan sawah 288,76 ha (5,64 %), tanah garing 3.635,62 ha (70,98 %), alas negaraNagara 841,11 ha (16,42 %), Perkebunan Nagara/swasta 109,45 ha (2,14 %) lan lahan liya 247,09 ha (4,82 %).
 
Cacahing padunung taun ana 2008 50.363 jiwa lan ing taun 2009 ngalami penambahan dadi 51.384 jiwa utawa tuwuh watara 1.02 %/taun.
63.840

besutan