Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (5) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| ...
|-
| [[IbukuthaKutha krajan]]:
| [[Wonosari]]
|-
|}
 
'''Kabupatèn Gunung Kidul''' iku salah siji kabupatèn ing [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], lokasiné ing sisih [[wétan]] provinsi [[DIY]], kutha [[Wonosari]] iku [[ibukuthakutha krajan]] kabupatèné, kota-kota liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.485,36 km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
63.045

besutan