Tentara Nasional Indonesia Angkatan Udara: Béda antara owahan

c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
{{TNI}}
[[Gambar:logo tni-au.png|left|100px|Logo TNI-AU]]
'''Tentara Nasional Indonesia-Angkatan Udhara''' ('''TNI-AU''') iku bagéan saka [[Tentara Nasional Indonesia]] kang dipimpin déning Kepala Staf TNI Angkatan Udhara, dicekak [[KSAU]] kang wektu iki diwengku déning Marsekal TNI [[Subandrio]]. TNI-AU duwèni loro komando operasi yaikuya iku [[Komando Operasi Angkatan Udhara I]] (Koops AU I) kang markasé dumununbg ing Halim Perdanakusumah, [[Jakarta]] lan [[Komando Operasi Angkatan Udhara II]] (Koops AU II) kang markasé ing kutha [[Makassar]].
 
==Tugas TNI-AU==
18.000

besutan