Kalibawang, Wanasaba: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4989716 (translate me))
c (éjaan using AWB)
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[PedunungPadunung]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
|}
[[Gambar:Peta Kecamatan Kalibawang.pdf|thumb|175px|Peta Kecamatan Kalibawang]]
'''Kecamatan Kalibawang''' iku salah siji saka 15 [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Wanasaba (Wonosobo), provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kecamatan iki dumunung ing koordinat antara 70 27’ 36’’ nganti 70 31’ 59’’ Lintang Kidul (LK) lan 1090 51’ 52” nganti 1090 58’ 16’’ Bujur Wétan (BW), leté watara 28 &nbsp;km saka ibukuthakutha krajan Kabupatèn Wanasaba lan watara 129 &nbsp;km saka ibukuthakutha krajan Provinsi Jawa Tengah (Semarang)<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/kalibawang/narasi.pdf Profil Kecamatan Kalibawang]</ref>. Kecamatan iki wewatesan:
{{Wates LKKW
|lor=Kecamatan [[Sapuran, Wanasaba|Sapuran]]
 
==Geografi lan demografi==
Jembar wewengkon Kecamatan Kalibawang ana 4.781,783 ha, kanthi komposisi tata guna lahan arupa lahan sawah 923,50 ha (19,3 %), tanah kering 2.434,422 ha (50,91 %), [[alas]] negaraNagara 927,80 ha (19,40 %), lan lahan liya 487,06 ha (10,19 %).
PedunungPadunung Kecamatan Kalibawang ing taun 2009 ana 26.065 jiwa<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/kalibawang/8kelompokdata.pdf Wanasaba jroning angka 2009]</ref>.
 
== Désa-Désa ==
63.840

besutan