Selat, Kapuas: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
|provinsi=Kalimantan Tengah
}}
'''Kecamatan Selat''' iku sawijining [[kecamatan]] ing [[Kabupatèn Kapuas]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonesia]]. Kecamatan iki nduwèni jembar 394,00&nbsp;km<sup>2</sup>. IbukuthaKutha krajan kabupatèn uga ana ing kecamatan iki.
 
Kecamatan iki wewatesan :
63.849

besutan