Kutha Bandhung: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
</table>
 
'''Kutha Bandhung''' ([[basa Indonesia]]: Bandung), iku [[ibukuthakutha krajan]] provinsi [[Jawa Kulon]]. Wiyar wewengkon [[kutha]] iki ± 167,67&nbsp;km² utawa --- hektar.
 
== Géografis ==
63.083

besutan