Kabupatèn Sarmi: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| 12 April 2003
|-
| [[IbukuthaKutha krajan]]:
| kutha [[Sarmi, Sarmi|Sarmi]]
|-
|}
 
'''Kabupatèn Sarmi''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[Indonesia]]. Kutha [[Sarmi, Sarmi|Sarmi]] iku [[ibukuthakutha krajan]] kabupatene, kutha-kutha liyane : [[Sinak, Puncak Jaya|Sinak]] lan liya-liyane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 35.589 km² utawa --- hektar. Kabupatèn iki minangka pecahan saka [[Kabupatèn Jayapura]], lan diwangun adhedhasar Undhang-undhang nomer 26 Taun 2002.
 
== Geografis ==
63.640

besutan