Kabupatèn Mamberamo Raya: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| ...
|-
| [[IbukuthaKutha krajan]]:
|
|-
|}
 
'''Kabupatèn Mamberamo Raya''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[Indonésia]]. Kabupatèn iki diwangun tanggal [[15 Maret]] [[2007]] miturut Undhang-undhang nomer 19 taun [[2007]]. [[IbukuthaKutha krajan]] né ya iku [[Burmeso]]. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± km² utawa --- hèktar, asalé saka pamekaran [[Kabupatèn Sarmi]] lan [[Kabupatèn Waropen]].
 
== Geografis ==
63.801

besutan