Jawa Kulon: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
| ---
|-
| [[IbukuthaKutha krajan]]:
| [[Kutha Bandung]]
|-
| <br />16 [[Kabupaten]] lan 9 Kutha otonom
|-
| [[PedunungPadunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 32.000.000<br />+/- --- / km²
|-
# [[Kabupatèn Sumedang]]
# [[Kabupatèn Tasikmalaya]]
# [[Kutha Bandung]] (ibukuthakutha krajan provinsi)
# [[Kutha Banjar]]
# [[Kutha Bekasi]]
63.083

besutan